fredag 13. mars 2009

Gutte kort

Her er eit guttekort som eg har laga til ein eg er tante til! Synest det Ugle stempelet er so festlig!!

onsdag 11. mars 2009

ryggsekk med godt innhald




Denne sekken laga eg til venninna mi Monika som en liten oppmuntring. Gått inne med sjuke ungar i fleire dagar... slikt treng man oppmuntring av!

baby-bleier full i ...




her er noen morsomme gravid presanger jeg lagde til noen venniner som venter små... Dei falt godt i smak!!

tirsdag 10. mars 2009

sukkersøtt utfordring #31


her er mitt bidrag til sukkersøtt utfordring #31

fredag 6. mars 2009

Bursdags kort

Dette stempelet er eg kjempeglad i, synest det er kjempesøtt! Mønster ark og band har eg kjøpt hos Happy hobby, Stempelet har eg kjøpt hos nothstarstamps (trur eg det heiter)og fargelagt med pro markers. Den brune sommerfuglen har eg kjøpt på ein lokal blomster foretning. og so har eg sydd rundt kantane med symaskina mi... (det er vel det einaste eg bruker den til :) )

torsdag 5. mars 2009

Kaffi Pose

Her har eg "Liftet"en ide`fra Lise Katrine, og gav den bort til ei kaffigalen venninde til bursdagen! Noko ho vart svært glad for! Det er rett og slett ein papirpose som er pynta med Kaffi ark og oppi posen putta eg en kafffi pose og nokre små sjokoladar. So har eg fargelagt eit stempel med pro markers og limt på en tag.

Slide Kort



Her er eit kort eg laga for ei stund sidan, det er eit Slide kort. Stempelet er Sarah Kay og papiret har eg kjøpt hos Happy Hobby i førde.Stempelet er vel det første eg prøvde meg på med promarkers... det var kjempegøy ! Så dette må prøves mer ut...

Rundt kantene på kortet er det GLITTER!! Stor fan av masse glitter

tirsdag 3. mars 2009

Morsdags kort



Her er det første kortet eg legger ut i Bloggen min, litt for å prøve meg fram. Dette laget jeg til morsdagen til mammaen min. Blomster og blonder fra papirloftet, stempelet er fra northstarstamps(trur eg det heiter) og så har eg prøvd og fargelagge med promarkers.